AppleCare

Service en ondersteuning door de mensen die uw Apple-producten het beste kennen.

Waarom uw Apple-garantie verlengen?
Apple-devices worden geleverd met een standaardgarantie van één jaar en 90 dagen gratis telefonische ondersteuning. Verlengt u via CARD Services uw garantie, dan profiteert u van heel veel extra voordelen. Wij verzorgen de aanmelding bij het AppleCare Protection Plan. U verlengt zo de garantie op uw Apple-hardware tot 3 jaar en bent al die tijd verzekerd van onze snelle en deskundige hulp.

Uw voordelen
Met het AppleCare Protection Plan bent u verzekerd van continuïteit. Het plan biedt u een uitgebreide dekking voor reparatie, vervanging en ondersteuning bij gebruikersvragen. U kunt gebruikmaken van een breed scala aan ondersteuningsmogelijkheden van Apple zelf. Wij bieden u daarnaast extra ondersteuning en support. Van het beantwoorden van gebruikersvragen tot de afhandeling van garantiemeldingen. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Bij een probleem volstaat een simpel telefoontje, een e-mail of een online melding via onze reparatieservice.


AppleCare Protection Plan

AppleCare op een rij

  • Tot 3 jaar garantie-uitbreiding: reparatie, vervanging, service en ondersteuning;
  • Snelle vervanging en/of reparatie;
  • Snelle reparatie van iMac, Mac Pro en Mac Mini bij u op kantoor. Zonder voorrijkosten;
  • Gratis toegang tot waardevolle gebruikersinformatie en krachtige diagnosesoftware;
  • Gratis contact met Apple-deskundigen voor allerlei Apple-vragen, via videogesprekken, chatfuncties, Whatsapp, website en/of e-mail.


Waarmee kunnen wij u helpen?