Apple vervangingsprogramma's

Bekijk alle actuele Apple vervangingsprogramma's

Apple heeft vastgesteld dat in een beperkt aantal 13-inch MacBook Pro (zonder Touch bar) een onderdeel kan uitvallen waardoor de ingebouwde batterij uitzet. Dit is geen veiligheidsprobleem en Apple zal batterijen die in aanmerking komen kosteloos vervangen.
Lees meer


Macbook Pro videoprobleem

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de toetsenborden in bepaalde MacBook- en MacBook Pro-modellen niet naar behoren functioneert:
CARD Services kan de MacBooks- en MacBook Pro-toetsenborden die in aanmerking komen gratis reparereren. Het type service wordt bepaald nadat het toetsenbord is onderzocht en kan de vervanging van een of meer toetsen of het hele toetsenbord inhouden.
Lees meer


Macbook (Pro) toetsenbord vervanging

Een zeer klein percentage van de iPhone 6 Plus-apparaten kan problemen ondervinden met de camera. Foto's (vooral op korte afstand) kunnen onscherp zijn. Als uw iPhone 6 Plus deze symptomen heeft én komt uw toestel in aanmerking, dan zal CARD Services de iPhone 6 Plus camera gratis vervangen.
Lees meer


iPhone 6 Plus iSight camera

In zeldzame gevallen bestaat het risico op oververhitting van  de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W. Deze oververhitting kan veiligheidsrisico's veroorzaken. De betreffende lichtnetadapter kunt u kosteloos bij CARD Services omruilen voor een nieuwe adapter die deze risico's niet heeft. Wij raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen.
Lees meer


Apple 1300 lichtnetadapter

Een zeer klein percentage van de iPhone 6S-apparaten kan plotseling uitvallen. Dit betreft geen veiligheidsprobleem en komt voor bij een beperkt aantal serienummers. De desbetreffende iPhone 6S-apparaten werden geproduceerd tussen september en oktober in 2015.
Lees meer


iPhone 6S batterij

 

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Deze lichtnetadapters zijn tussen 2003 en 2015 geleverd met bepaalde Mac- en iOS-apparaten, en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple.
Lees meer


Apple AC adapter

Een beperkt aantal van de Apple USB-C-oplaadkabels die zijn meegeleverd met MacBook-computers gedurende juni 2015, kunnen stoppen met werken vanwege een ontwerpprobleem. Als gevolg hiervan wordt uw MacBook mogelijk niet opgeladen of wordt het opladen mogelijk onderbroken wanneer de MacBook is aangesloten op een lichtnetadapter met een kabel waarvoor dit probleem kan optreden.

Lees meer
 


Apple USB-C oplaadkabel

Apple heeft voor de iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7 en 7 Plus een batterij vervangingsprogramma gestart. Hierdoor kunt u tegen betaling van 29,- uw iPhone batterij laten vervangen. Het vervangingsprogramma is geldig van januari t/m december 2018.

Lees meer

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 

Zwolle - 038 423 35 36
Utrecht - 030 204 02 24


Stel uw vraag

 


iPhone Batterij Vervanging tegen een gereduceerde prijs

Waarmee kunnen wij u helpen?