Advies en installatie

Advies en installatie voor uw Mac en Windows apparatuur

Schakel onze Apple-specialisten in om uw Apple-devices en Apple-omgeving in topconditie te houden. Zij kennen de mogelijkheden van de Apple-technologie van haver tot gort. Door ons te betrekken bij de aanschaf, inrichting, configuratie en het beheer en onderhoud van uw Apple-devices, bespaart u tijd en geld. Met CARD Services als uw Apple-partner geeft u ruim baan aan uw creatieve inspiratie en uw corebusiness.

Lees meer


Apple advies en installatie

In een crossplatform-bedrijfsnetwerk combineert u de kwaliteiten en functionaliteiten van Microsoft (Windows) en Apple (iOS, macOS en OS X Server). Vooral de wat grotere bedrijven met een bonte schakering van softwarepakketten hebben baat bij zo’n combinatie. CARD Services biedt u de noodzakelijke expertise voor de implementatie, het beheer en onderhoud van een crossplatform. Omdat wij al meer dan 20 jaar Apple-hardware en -systemen integreren in Windowsnetwerken (en andersom), bent u bij ons verzekerd van betrouwbaar advies en kwaliteit.

Lees meer


cross-platform advies

Bij een bedrijfsverhuizing of een overstap naar een ander platform voor uw bedrijfsnetwerk komt heel wat kijken. Dit is een complexe operatie die een gedegen voorbereiding vraagt. Als uw betrouwbare en deskundige IT-partner verzorgen wij graag de complete installatie of migratie, inclusief de noodzakelijke voorbereidingen.

Lees meer


cross-platform

Waarmee kunnen wij u helpen?